Thea Kroneman - royal design

Ik vind het fantastisch hoe Danielle met haar creatieve brein de vertaalslag weet te maken naar de zakelijke markt. Ze voelt feilloos aan hoe we beleving in kunnen zetten voor ons product met behoudt van authenticiteit. Herman en ik zijn helemaal geïnspireerd door het merkconcept wat Danielle aan ons heeft gepresenteerd. Qua inhoud en qua presentatie helemaal geweldig. We zijn er direct mee aan de slag gegaan.

www.royaldesign.nl

Annekoos Beitler - Iwaarden

Daan is leuk! Wat een heerlijk mens en een prachtige glimlach! Vorig jaar heb ik Danielle toegevoegd aan ons ‘ team ‘.. We wilden een vernieuwde branding neerzetten voor ons bedrijf. En dat was niet alleen het aanpassen van logo, kleuren en website.. Maar ook het toevoegen van een beeldmerk.. ze heeft ons verrast en het eindresultaat is en blijft prachtig.. De visie die geschreven is met elkaar.. is verwerkt door Daan in een prachtig beeld.. Niet alleen in fotograferen is ze een ster.. maar haar creatief laten meedenken zorgt voor een verrassend eindresultaat!

www.iwaarden.nl

Ilse Breij - Jaarbeurs Utrecht

Danielle heeft voor Jaarbeurs een aantal corporate beelden voor de website verzorgd. Danielle heeft hierbij bewezen zeer sterk te zijn in conceptueel denken. Daarnaast waren haar flexibele inzet en aanpak precies waar wij naar op zoek waren. Erg prettig was ook dat ze beschikt over een netwerk waar we gebruik van konden maken voor zowel modelle

www.jaarbeurs.nl

Patrick Oudejans - Cruyff Football

Wij hebben Danielle gevraagd voor zowel een serie profielfoto's als een teamfoto. Na een kort gesprekje wist zij exact te benoemen hoe de onderlinge verhoudingen lagen en dit uit te drukken in beeld. Dit empathisch vermogen vinden wij dan ook een van haar sterke punten. In het kort kunnen wij zeggen dat we terugkijken op een zeer prettige samenwerking met een geweldige serie foto's als eind resultaat

www.cruyfffootball.com

Gerard Jansen - Jumbo lifestyle

Als onderscheidend bedrijf willen wij naar een onderscheidende uitstraling. Daarom werken wij sinds 2016 samen met Daniëlle. Haar kracht zit hem grotendeels in het op aan artistieke manier meedenken met een bedrijf. Ze weet daarmee een merkverhaal op een andere manier te benaderen dan een reclamebureau en is hiermee een goede aanvulling. Toen wij besloten een grote switch in het bedrijf te maken op marketinggebied (nieuwe naam, nieuwe merkidentiteit) heeft Daniëlle vanaf het begin meegedacht in beeld en uitstraling van het nieuwe merk. Met een positief enthousiasme en een enorme bak aan creativiteit heeft Daniëlle een nieuwe beeldtaal neergezet en uitgevoerd door middel van een foto- en videoshoot. Dankzij Daniëlle zijn wij klaar voor de toekomst!

www.jumbooverkapping.nl

Willemijn Bos - By Willemijn

Een vrije, daadkrachtige beeldontwerper.. Dat is Danielle! Wat haar uniek maakt, is dat ze heel vrij is in haar denken -creatief in de volle betekenis van het woord- en tegelijk in staat is haar ideeën om te zetten in concepten waarin ze de essentie scherp weet te pakken én weet over te brengen in haar duidelijke en eigen manier van communiceren. Een positief, puur & nieuwsgierig mens die niet bang is jou te verrassen met iets dat past, eigen én vernieuwend is.Naast dat ze prachtige visuele concepten maakt, is ze een heerlijke sparringpartner die scherp, eerlijk en verhelderend mee denkt. Dus als je de kans hebt haar te spreken.. grijp 'm! "

www.bywillemijn.com

Aron Schilder - Mijn Sales Recruiter

Als recruitment startup zijn mensen onze core business. De connectie met hun is essentieel. We hebben Danielle gevraagd deze connectie met beeld kracht bij te zetten, door het karakter van ons bedrijf en die van onze doelgroep terug te brengen in een beeldconcept. Energie, openheid, eerlijkheid en transparantie, zijn authentieke karakteristieken van Danielle. Onzes inziens zijn die de basis geweest voor een succesvolle samenwerking, met een authentieke visualisatie van onze merkidentiteit als resultaat! Wij zijn trots op haar en op onze eigen

www.mijnsalesrecruiter.nl

Martine van den Berg - Liberty

De levens van Daan en mij kruisen elkaar soms. En dat is altijd een prettig moment waar ik van geniet. We lijken ergens wel op elkaar; 2 wervelwinden die overal –soms teveel – kansen zien. Dit keer was het wel serieus: Daan ging mijn bedrijf Liberty, de medewerkers en mij fotograferen. Wat enorm spannend en ik moest echt met de billen bloot. Het concept Liberty heeft ze feilloos aangevoeld en op papier gezet, gevolgd door beeld. Wauw, wat ben ik trots op het eindresultaat! En wat was het weer gezellig ;)

www.libertylifestyle.nl
© Copyright 2018 Buonq