Aron Schilder | Mijn Sales Recruiter

Als recruitment startup zijn mensen onze core business. De connectie met hun is essentieel. We hebben Danielle gevraagd deze connectie met beeld kracht bij te zetten, door het karakter van ons bedrijf en die van onze doelgroep terug te brengen in een beeldconcept. Energie, openheid, eerlijkheid en transparantie, zijn authentieke karakteristieken van Danielle. Onzes inziens zijn die de basis geweest voor een succesvolle samenwerking, met een authentieke visualisatie van onze merkidentiteit als resultaat! Wij zijn trots op haar en op onze eigen beeldenreeks.

www.mijnsalesrecruiter.nl

Martine van den Berg | Liberty Lifestyle

De levens van Daan en mij kruisen elkaar soms. En dat is altijd een prettig moment waar ik van geniet. We lijken ergens wel op elkaar; 2 wervelwinden die overal –soms teveel – kansen zien. Dit keer was het wel serieus: Daan ging mijn bedrijf Liberty, de medewerkers en mij fotograferen. Wat enorm spannend en ik moest echt met de billen bloot. Het concept Liberty heeft ze feilloos aangevoeld en op papier gezet, gevolgd door beeld. Wauw, wat ben ik trots op het eindresultaat! En wat was het weer gezellig ;)

www.libertyastateofmind.nl

Ilse Breij | Jaarbeurs Utrecht

Danielle heeft voor Jaarbeurs een aantal corporate beelden voor de website verzorgd. Danielle heeft hierbij bewezen zeer sterk te zijn in conceptueel denken. Daarnaast waren haar flexibele inzet en aanpak precies waar wij naar op zoek waren. Erg prettig was ook dat ze beschikt over een netwerk waar we gebruik van konden maken voor zowel modellen als styling. Kortom, een meer dan prettige samenwerking met een boven verwachting eindresultaat!

www.jaarbeurs.nl

Wijnand Thomassen | Boxxis architecten

Ik werk graag met Daan. Het werk van Boxxis laat zich soms niet makkelijk fotograferen. Zichtlijnen, lichtval, de sfeer en de beleving van de ruimte zijn in werkelijkheid zeer aanwezig maar hoe vertaal je dat in een twee dimensionaal beeld ? Het goede van Daan is dat ik niet hoef uit te leggen wat en hoe er gefotografeerd moet worden. Zij weet altijd feilloos de bedoeling van de architectuur vast te leggen in beeld. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Daar hou ik van.

http://www.boxxisarchitecten.nl

Patrick Oudejans | Cruyff Football

Wij hebben Danielle gevraagd voor zowel een serie profielfoto's als een teamfoto. Na een kort gesprekje wist zij exact te benoemen hoe de onderlinge verhoudingen lagen en dit uit te drukken in beeld. Dit empathisch vermogen vinden wij dan ook een van haar sterke punten. In het kort kunnen wij zeggen dat we terugkijken op een zeer prettige samenwerking met een geweldige serie foto's als eind resultaat

http://cruyfffootball.com

Henk den Boer | Zeker Zichtbaar

Danielle, ik mag haar Daan noemen. Dat komt omdat we veel shoots samen doen en dit ervaren alsof we samen de klus klaren voor de klant. Wij als reclamebureau bedenken vaak (en misschien wel ietwat eigenwijs) een uitgesproken concept. Dat vertalen naar het perfecte beeld is niet eenvoudig. We hebben lang gezocht naar een conceptfotograaf en die uiteindelijk gevonden in Daan. Het is fijn te zien dat wanneer wij de voorzet geven zij hem in weet te koppen. Daar worden we vrolijk van :)

www.zekerzichtbaar.nl

Theona | Weijman vastgoed onderhoud

Foto’s die aansluiten en passen bij de identiteit van Weijman. Dit was onze eerst vraag bij het contact met Danielle. Het creëren van de juiste beelden is Danielle op het lijf geschreven. Danielle denkt mij in het hele concept en weet exacte de juiste sfeer neer te zetten. Hierdoor ontstaan beelden die de juiste snaar raken. De beelden zijn daarnaast veelzijdig en op vele manier toepasbaar. Bij zowel de fotografie van ons personeel als de fotografie van onze projecten heeft Danielle prachtige foto’s gemaakt. De reacties zijn allemaal lovend en ons personeel is enthousiast over de spontane werkwijze en communicatie van Danielle. Danielle is naast onze fotograaf ook de creatieve persoonlijkheid die naast ons staan en met ons meedenkt in de Weijman identiteit.

www.weijman.nl

Corry van Rheenen Makelaardij

Daan en ik. ik en Daan, Wij zijn gewoon een super combi en top team. Zelden heb ik zo plezierig met iemand samengewerkt. Daan voelt precies aan wat mijn wensen zijn en springt daar op de juiste manier op in. Daarnaast levert zij schitterende foto’s die de verkoop van uw woning absoluut versnellen. Zij is professioneel, eerlijk en fijn om mee te sparren. Ik hoop dat we nog jaren met elkaar samen mogen werken!

www.corryvanrheenenmakelaardij.nl

Bert Hiemstra | Hiemstra Publiciteit

Van een fotograaf verwacht ik een beeld dat mij verrast. Een invalshoek, een lichtval, een compositie die net even afwijkt van een plaatje dat je zélf geschoten zou hebben. Daniëlle Malestein voldoet steeds weer aan die verwachting. Dat komt doordat ze niet alleen als fotograaf optreedt, maar ook meedenkt in het hele concept dat wij als uitgever van businessmedia voor ogen hebben. Als je vervolgens ook van de geportretteerde persoon te horen krijgt dat hij of zij positief verrast werd door haar werkwijze, dan ben ik helemaal tevreden. Een fotograaf maakt foto's. Een goede fotograaf maakt beelden die beklijven, triggeren en aandacht creëren.

http://www.hiemstrapubliciteit.nl/

Gijs Petersen | Spyder Koeriersdiensten

Met Spyder Koeriers gaan wij voor topkwaliteit en uitstekende service tegen een scherpe prijs. Dit herken ik ook in het werk van Daniëlle. Met haar passie en perfectionisme heeft zij een schitterende fotoshoot gemaakt van ons koerierswerk en wagenpark. De reacties op onze vernieuwde website met schitterende foto's van Buonq zijn veelbelovend.

www.spyderkoeriers.nl
© Copyright 2016 Buonq
Realisatie door Zeker Zichtbaar